tiistai 25. tammikuuta 2011

pientä edistystä


Kävin vähän sorvailemassa. Tarkistin uusien vetoakselien suoruudet ja vähän pienensin laipan ulkomittaa, jotta jarrulevyt mahtuu päälle. Vielä pitäisi muuttaa pulttijako 108 milliin ja vaihtaa uudet laakerit. Taka-akseliin pitäisi vielä hitsata korvat iskareille ja jarrusatuloille.



Auton runkoon sain viikonloppuna kaikki etujousituksen korvakkeet kiinni ja rattiakselin kiinnikkeet tuli tehtyä kanssa. Hammastanko pitää vielä saada kiinni, niin kaikki ohjaukseen liittyvä palikat on paikallaan.

Turvakaaren etummaiset kiinnikkeet tuli hitsattua runkoon kiinni. Taaimmaiset kiinnikkeet ei ole vielä paikallaan, koska en ole hitsannut auton 'takakonttia' vielä kiinni.

Moottori nostettiin sunnuntaina autoon ja pääsin aloittamaan moottoripukkien tekoa. Pakosarjan puolen kiinnikkeet sain suurinpiirtein valmiiksi, mutta toinen puoli on vasta suunnitteilla. Moottori tulee silmämääräisesti samaan kohtaan kuin vanhassa autossa. Öljypohja on noin 5mm rungon alapuolella ja kone on melkein kiinni tulipellissä... jos semmoinen tieto jotain kiinnostaa.

Hitaasti tuntuu projekti etenevän, mutta niin se eteni viimeksikin.
Posted by Picasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti