keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Vara-vara-kone

Ebayssä tuli hyvä diili vastaan, tai niin kuvittelin, ja päädyin ostamaan vara-vara koneen ensikautta varten. Moottorin on samalainen Yamaha FZS 1000 kone kuin kaksi edellistä. Tällä yksilöllä on ajettu noin 20 000km ja vuosimalli on 2002. Myyjä mainosti konetta täysin toimivana koneena. Ainoa pikku vika piti olla murtunut kiinnityskorvake. Ilmoituksessa oli useita kuvia jotka tukivat annettuja tietoja. No kiinnityskorvake oli kuvien mukainen ja se ei olisi haitannut mitään minun autossani.

Pakettia avatessa paljastui muutama 'pikku' vika joista ei ollut mitään mainitaa myynti-ilmoituksessa. Sylinterin yksi kiinnitys on saanut kunnon mällin ja murtunut aika pahasti. Venttiilikoppa on saanut kanssa iskun ja tiivistekkin näyttää vähän kärsineen. Saattaa olla, että kone toimisi näistä vioista huolimatta.

Pahin ongelma on murtunut laturin koppa, haljennut lohko ja vääntynyt generaattorimullukka. Ekaa kertaa tulee vastaan "täysin toimiva kone" jossa on reikä kyljessä.

Lähipäivinä selvinnee mihin suuntaa tämä juttu kehittyy. Opetuksena kai voidaan pitää, että nettikaupassa on aina riski mukana ja se pitää vain hyväksyä.


Posted by Picasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti