torstai 22. tammikuuta 2009

Tervetuloa MH Locost blogiin!



Tervetuloa MH Locost blogiin!

Tämän blogin tarkoituksena on kertoa minun Locost kilpa-auto projektista. Ensimmäisissä viesteissä pyrin kertomaan tarinaa alkaen syksystä 2006 ja päättyen syksyyn 2008. Myöhemmin olisi tarkoitus päivitellä blogia aina kuin jotain uutta ja ihmeellistä tapahtuu.

Projekti alkoi syksyllä 2006, kun vahingossa eksyin PMC Motorsportin / Jani Kaukiaisen Locost projekti sivuille. Sivuja luettuani jäi käsitys, että itsellänikin olisi mahdollisuus yrittää vastaavanlaista projektia, vaikka mitään kokemusta autojen rakentamisesta ei olekkaan. Nyt, yli kaksi vuotta myöhemmin voin todeta, että vastaavaan projektiin voi ryhtyä hyvin vähäisillä tiedoilla/taidoilla, jos on vain valmis oppimaan uusia asioita.
Lähes kaikki mitä projektissa on tullut eteen on ollut minulle uutta. Myös työskentelytilat ja käytetyt työkalut olivat varsin vaatimattomat. Olosuhteita kuvaa hyvin, että auto rakennettiin työmaaparakissa. Auto piti purkaa, jotta se saatiin parakista ulos... vähän niinkuin laivan rakentaminen pulloon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti